Anthony Gonzalez, die we beter kennen als de stemacteur van Miguel uit de Pixar film Coco was tussen de 13 en 14 jaar toen hij hiervan de stem insprak. Intussen is Anthony Gonzalez 17 jaar maar dat houd hem niet tegen om toch weer even in de huid van Migeul te kruipen.

Onlangs bezocht hij het EPCOT Park in Walt Disney World waar hij persoonlijk samen met de Mariachi Cobre-band een fantastisch optreden gaf voor de gasten in het park. En jawel hoor, hij kan het nog. Hij is flink volwassen geworden qua uiterlijk en stem maar vanaf hij in de rol van Miguel kruipt smelt ons hard weer onmiddellijk.

Op de foto hierboven staat hij voor twee characters uit Pixar’s film Coco die in gouden beelden zijn omgezet. Deze gouden beelden staan momenteel in Walt Disney World voor de aankomende viering van de 50ste verjaardag van Walt Disney World.

Samen met Mariachi Cobre speelde Anthony Gonzalez verschillende nummers uit de animatiefilm uit 2017, zoals ‘Un Poco Loco’, ‘Remember Me’ en ‘The World es Mi Familia’. Hij vertelde de band:
“Ik ben zo’n grote fan. Ik ben zo opgewonden om jullie te ontmoeten. Als Miguel me iets heeft geleerd, is het om mijn moment te grijpen. Dus ik moet vragen: is er een kans dat ik met jullie kan optreden?”

Bekijk het zelf via onderstaande video

 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.