Binnenkort zullen bezoekers van de Disney Parken, waaronder Disneyland Parijs, kunnen genieten van een nieuwe toevoeging aan de attractie ‘Mickey’s PhilharMagic’ of te wel zoals het in Frankrijk noemt, ‘Mickey et son Orchestre PhilharMagique’.

Mocht je niet weten over wat we spreken of mocht je niet weten dat deze attractie in Disneyland Parijs staat, leggen we het je eventjes kort uit. Mickey’s PhilharMagic is een klassieke attractie dat in bijna alle Disney Parken terug te vinden is buiten het Shanghai Disneyland. In Disneyland Parijs opende deze op 1 oktober 2018 ter ere van de 90ste verjaardag van Mickey Mouse. In het 3D-avontuur schitteren enkele van onze favoriete klassieke Disney-personages, waaronder Mickey Mouse en Donald Duck, terwijl ze zich klaarmaken om een ​​ongelooflijk orkest op te zetten. Donald besluit echter Mickey’s tovenaarshoed op te zetten en het loopt een beetje uit de hand. Donald belandt uiteindelijk in een aantal van de meest geliefde Disney animatiefilms terwijl hij zich midden in enkele Disney klassieke songscènes bevindt, waaronder “Be Our Guest” van Belle en het Beest, ” A Whole New World” van Aladdin , ” I Just Can not Wait To Be King”van de Leeuwenkoning , en nog veel meer.

Nu komt hier dus binnenkort in de attractie die in de verschillende Disney Themaparken staat een scene bij. Niet alleen dat is een leuke toevoeging, het is nog opvallender vermits momenteel het allemaal scenes uit Disney klassiekers waren en deze scene uit een Pixar film komt.

De scene zal afkomstig zijn van Pixar film ‘Coco’ tijdens het liedje ‘Un Poco Loco’. De verschillende hoofdpersonages uit de film Coco en Donald Duck zullen hier in verwerkt zijn.

Vanaf 17 juli 2021 in Disneyland Parijs!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.