De hertog en hertogin van Sussex, Prins Harry en Meghan Markle, zijn de afgelopen dagen het gesprek van de wereld geweest. Eerder deze week kondigde het machtspaar aan dat het van plan was afstand te doen van hun rol als Senior Royals, financieel onafhankelijk te worden van de Kroon en ergens in Noord-Amerika te gaan wonen. Sinds die aankondiging vraagt ​​iedereen zich af waar ze zullen wonen en wat ze zullen doen. Hoewel we nog steeds niet precies weten waar ze zullen wonen, weten we nu misschien wat ze gaan doen, omdat online rapporten bevestigen dat Meghan Markle een voice-over deal met Disney heeft ondertekend.

De deal met Disney is al een tijdje aan de gang toen Meghan Markle de voice-over opnam voordat ze samen met Prins Harry vertrokken naar hun zes weken durende vakantie in Canada. De voice-over was in ruil voor een donatie aan Elephants Without Boarders, een organisatie die zich inzet om olifanten te beschermen tegen stroperij en het behoud van dieren in het wild. Het is op dit moment onbekend in welke Disney-productie de stem van de prinses zal verschijnen.

Zoals je waarschijnlijk nog wel weet, is Meghan Markle geen onbekende in de entertainmentindustrie. En zowel Megan als Prins Harry zijn geen onbekende voor Disney. Het echtpaar woonde in juli de première van de live action film “The Lion King” bij. Toen hun nieuwe baby Archie afgelopen voorjaar werd geboren, presenteerde Disney hen bovendien een zeldzaam geschenk, namelijk een aangepaste aquarel van de Winnie de Poeh-animatie. De aquarel is met de hand getekend door Senior Principal Artist, Kim Raymod, en Winnie de Poeh presenteert Archie een boek.

Is dit de toekomst van Meghan Markle en Prins Harry? Zullen ze hun beroemdheid gebruiken om geld in te zamelen voor verschillende goede doelen terwijl ze hun nieuwe leven in Noord-Amerika opzetten? Er wordt gemeld dat het echtpaar, zelfs vóór Kerstmis, door Senior leden van de koninklijke familie werd beschuldigd van “het koninklijk merk cheapen door een deal te sluiten met bedrijven, waaronder Disney.” Eén ding is zeker, de wereld zal kijken waar Meghan Markle en Prins Harry het nog zullen brengen.

One response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.