Meghan Markle, vrouw van de Britse prins Harry, heeft een nieuwe job en het is zeker ook niet de minste. Meghan Markle gaat voor Disney werken.
Ze zal hiervoor de stem inspreken in een nieuwe film die exclusief voor Disney+ zal worden, namelijk Elephant.

De film Elephant verteld het verhaal van de Afrikaanse olifant Shani en haar zoon Jomo. De reis die de twee samen afleggen doorheen de Kalahari-woestijn, in zuidelijk Afrika, wordt ingesproken door Meghan Markle.

Disney+ brengt niet alleen deze film uit, maar steunt tegelijk Elephant Without Borders, een organisatie die olifanten in Botswana beschermt.
De film zal vanaf 3 april 2020 al op Disney+ verschijnen.

Met deze film zit de eerste taak voor Meghan Markle er bijna op. We lieten jullie al een tijdje geleden weten dat Meghan Markle voor Disney zou werken. Of het om een tijdelijke job gaat, of we haar in de toekomst nog meer terug mogen zien of horen bij Disney is momenteel nog onbekend.

Het is volgende week trouwens de laatste week dat Meghan Markle en Prins Harry onder de Britse monarchie behoren. Beide hebben besloten zich uit de monarchie te trekken. Vanaf 1 april behoren ze niet meer tot de monarchie en kunnen ze hun leven in Canada echt gaan opbouwen waar ze een nieuwe start willen nemen.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.