Het is nog eventjes wachten maar volgend jaar kunnen we dan eindelijk genieten van The Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park, een gloednieuw themaland waar de personages uit het Marvel Universum zullen huizen. Dit jaar opende de eerste Avengers Campus in het Disneyland Resort in Californië. In Disneyland Parijs is het dan misschien nog wel een jaar wachten, maar daar opende recent Hotel New York: The Art of Marvel dat ook volledig in het teken staan van de Marvel helden.

Deze week liet de Disney Parks blog weten dat we binnenkort nog meer personages van Marvel zullen mogen verwelkomen, dit zal voornamelijk van toepassing zijn op het Disneyland Resort in Californië, maar ook voor Disneyland Parijs. Nu Fase 3 van Marvel erop zit en men nu naar Fase 4 gaat zullen er veel nieuwe titels en personages hun intrede doen in het Marvel Universum, en de Disney Parken zullen ook hier zich aan aanpassen en deze nieuwe figuren mee introduceren. Er zit dus vooral veel potentieel in het nieuwe themaland Avengers Campus, men kan er zoveel richting mee uit in de toekomst en deze vaak aanpassen of nieuwe attracties voor introduceren.

Disney Parks Blog:
“Eternals” komt op 5 november naar de bioscoop en bevat een opwindend nieuw team van superhelden in het filmische universum, oude buitenaardse wezens die al duizenden jaren in het geheim op aarde leven. In de film dwingt een onverwachte tragedie hen uit de schaduw om zich te herenigen tegen de oudste vijand van de mensheid, de Deviants. En later dit najaar kun je in Disney California Adventure Park leden van het Eternals-team tegenkomen tijdens toekomstige expedities naar Avengers Campus. Met meer series en films in het verschiet, zoals ‘Shang-Chi en The Legend of The Ten Rings’, weet je nooit wie je tegenkomt op Avengers Campus, dus maak plannen voor je volgende reis naar Disneyland Resort en waan jezelf in de middelpunt van de actie in Disney California Adventure park.”

Disney richt zich voorlopig op de nieuwe films van Shang-Chien The Eternals, die we waarschijnlijk dus wanneer de Avengers Campus opent in Disneyland Parijs al snel zullen kunnen ontmoeten, vermits deze eind dit jaar ook al in de Avengers Campus van het Disneyland Resort te zien zullen zijn.

Bij het vieren van de grootse opening van Avengers Campus, bevestigde Kevin Feige, hoofd van Marvel Studios, dat de Campus , net als Disneyland, nooit compleet zal zijn – hij zal blijven groeien en veranderen zoals het Marvel Cinematic Universe doet.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.