De Home Alone films blijven een traditie om thuis met het gezin te bekijken tijdens Kerstmis. Nog leuker is dat je deze films kunt bekijken op Disney+. En het kan nog leuker, men is namelijk bezig om een reboot te maken van Home Alone!

De trouwe bezoekers van onze website zullen nog wel weten dat we al lieten weten dat er een reboot ging komen voor Home Alone, maar nu hebben we ook meer informatie zoals de release datum, de cast en de titel van de nieuwe film.

De titel van deze nieuwe film zal ‘Home Sweet Home Alone’ heten en word speciaal ontworpen voor Disney+.

Ook de cast is niet min, deze bestaat uit een ware sterrencast.
Ellie Kemper ( Unbreakable Kimmy Schmidt )
Rob Delaney ( Deadpool 2 )
Archie Yates ( Jojo Rabbit )
Aisling Bea ( Living with Yourself )
Kenan Thompson ( Saturday Night Live )
Tim Simons ( Veep )
Pete Holmes ( The Secret Life of Pets 2 )
Devin Ratray ( Home Alone )
Ally Maki ( Toy Story 4 )
Chris Parnell ( Ankerman 2: The Legend Continues )
Tot slot zal de regie gedaan worden door Dan Mazer ( Dirty Grandpa ).

Wie de Home Alone films goed kent zal waarschijnlijk opgemerkt hebben dat Devin Ratray in het lijstje staat. Deze acteur was ook al te zien in de films van Home Alone 1 en Home Alone 2. (zie onderstaande foto)

Mocht je niet kunnen wachten tot Kerst hebben we goed nieuws! Home Sweet Home Alone verschijnt namelijk al vanaf 12 november 2021 exclusief op Disney+.

Het verhaal
Max Mercer is een ondeugende en vindingrijke jongen die is achtergelaten terwijl zijn familie op vakantie is in Japan. Dus wanneer een getrouwd stel dat probeert een kostbaar erfstuk te bemachtigen hun zinnen zet op het huis van de familie Mercer, is het aan Max om het te beschermen tegen de indringers… en hij zal er alles aan doen om ze buiten de deur te houden. Er volgen hilarische grappen van epische proporties, maar ondanks de absolute chaos realiseert Max zich dat er echt geen plek is zoals een “Home Sweet Home”.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.