Opnieuw zijn er meer details bekend gemaakt over het Avengers Campus themagebied dat deze zomer zal openen in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Parijs. Nog steeds is er geen datum bekend, al zijn er deze week enorm veel bronnen en geruchten die beweren dat de laatste week van juni soft openings zullen plaatsvinden en vervolgens nog eind juni de officiële opening zal plaats vinden. Echter is er nog altijd geen officiële datum door Disneyland Parijs bekend gemaakt, al denken we dat deze er nu zeer spoedig zal aankomen.

Disneyland Parijs maakte vandaag wel veel meer details bekend over het Avengers Campus themagebied. Meer details, de officiële namen voor de eetgelegenheden en attracties, conceptfoto’s die dieper in detail gaan hoe het eruit gaat zien en nog wat extra details. In dit artikel overlopen we ze met jullie.

Avengers Assemble: Flight Force

Iron Man en Captain Marvel vragen je hulp om een intergalactische dreiging af te weren in deze hyperspannende attractie. De aarde rekent op jou!

Minimumlengte: 1,20 m.
Attractie type: Rollercoaster

Spider-Man W.E.B. Adventure

Toon samen met Spider-Man je heldenmoed in deze interactieve attractie. Met je nieuwe web-slingerkracht lanceer je je eigen spinnenwebben om de dolle Spider-Bots uit te schakelen voordat ze de hele Campus afbreken.

Minimumlengte: Geen
Attractietype: 3D Shooting

Stark Factory

Heb je trek in pizza’s, pasta’s en salades? Vlieg dan naar de Stark Factory, een high-tech werkplaats en counterservice-restaurant waar ook Superhelden aan hun uitrusting werken.

Restaurant Type: Counter service (Quick service)
Keuken: Italiaans

PYM Kitchen

In dit buffetrestaurant geniet je van gerechten en snacks in alle maten. De superslimme chef-koks verkleinen en vergroten ingrediënten met de PYM Particle technologie van Ant-Man en The Wasp.

Restaurant Type: Buffet
Keuken: Wereldkeuken

Mission Equipment

Bereid je voor op je missies en trainingen met de nieuwste W.E.B. en Campus technologieën, uniformen en uitrustingen. Maak je keuze in Mission Equipment.

Type: Shop

Duik in de actie met Marvel Superhelden

Ontdek Avengers Campus en sluit je aan bij de Superhelden. Ze kunnen je op elk moment rekruteren om samen een missie te volbrengen. Black Panther, Thor en andere Avengers patrouilleren regelmatig door de straten. Blijf alert, want de spanning en actie van MARVEL kunnen overal om je heen op elk moment toeslaan.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.