Matthew James Morrison, is een Amerikaans acteur en zanger, vooral bekend door zijn rol van Will Schuester in de serie Glee.

Matthew begon zijn carrière in 1999 op Broadway met een aantal kleine rolletjes in onder andere de musical Footloose en The Rocky Horror Picture Show. Zijn grote doorbraak kwam er pas toen hij een rol kreeg in de musical Hairspray. Hij speelde ook enkele kleinere rolletjes in de series Ghost Whisperer, Numb3rs en CSI: Miami. Door de jaren heen speelde hij nog in enkele musicals op en naast Broadway en in de soap As the World Turns, tot hij eind 2008 een rol kreeg aangeboden in de serie Glee. Die reeks werd een succes en betekende ook zijn doorbraak bij het grote publiek. Voor die rol werd hij ook al enkele keren voor een prijs genomineerd en won hij deze ook voor de Screen Actors Guild Awards en de Satellite Awards.

Fans van Matthew Morrison stonden voor een verrassing toen ze ontdekten dat hij net de eerste single en muziekvideo van zijn aankomende album, Disney Dreamin ’With Matthew Morrison, dat op 6 maart 2020 uitkomt, heeft uitgebracht.

Zijn aankomende album, Disney Dreamin ’With Matthew Morrison, zal een aantal van zijn favoriete nummers uit klassieke Disney-films bevatten, en als dit nummer een hint is van hoe het hele album eruit zal zien, kunnen we alleen maar concluderen dat dit een must-have CD word voor elke Disney fan.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=6NWw2GXza0g[/embedyt]

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.