Slechts enkele dagen nadat Black Widow in de bioscopen zou moeten verschijnen, gaat er een serie live over ‘Loki’, Asgards god van het onheil die we kennen uit de films van Thor. De eerste aflevering zal verschijnen op 11 juni 2021 op Disney+, dit maakte Marvel vandaag zelf bekend.

De serie werd in december door Marvel Studios omschreven als een “misdaadthriller” tijdens Disney’s grote investeerdersdag voor streaming. Tijdens deze serie volgen we Loki terwijl hij het opneemt tegen de Time Variance Authority, ook wel bekend als de TVA, na de gebeurtenissen van de film Avengers: Endgame . De eerste trailer voor de serie werd ook in december uitgebracht en zag Loki een aantal verschillende werelden betreden.

Marvel Studios bevindt zich momenteel in een sterke positie dat veel nieuwe televisieshows uitbrengt voor de streamingdienst Disney+, dit naast zijn succesvolle films. WandaVision , de eerste grote Disney+ show van Marvel Studios, nadert zijn einde. De show heeft ongelooflijk veel succes gekend, wekelijks trending op Twitter en alleen al in de VS miljoenen abonnees gescoort voor deze serie. Ook bij ons in Europa wist men warm te worden voor deze serie en leverde het de streamingdienst ook een pak extra abonnees op. Het wordt gevolgd door Falcon and the Winter Soldier , die de personages van Anthony Mackie en Sebastian Stan herenigen in de gebeurtenissen na Avengers: Endgame . Falcon and the Winter Soldier zal op 19 maart debuteren. Daarna is het in juni de beurt aan Loki en in de bioscoop zien we nog de film Black Widow passeren.

Met de nieuwe releasedatum plant het Loki ook stevig in maanden nadat Black Widow gepland staat om in de bioscoop te verschijnen. Er staat ook het hele jaar door meer Marvel Studios-content gepland voor Disney Plus, waaronder Hawkeye en Ms. Marvel .

 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.