Zoals we vorige maand al eerder vermeld hadden krijgt Agatha Harkness, bekend als de heksenschurk uit de Marvel serie WandaVision een eigen serie die volledig rond haar zal draaien. Agatha Harkness werd al snel één van de populairste personages uit de serie WandaVision waardoor er al snel rumouren waren dat er een 2de seizoen van WandaVision zou komen of een eigen serie met haar verhaallijn.

Afgelopen week bracht Marvel dan een allereerste foto uit zodat we al een eerste glimp krijgen op één van de scenes die in deze nieuwe Marvel serie te zien zal zijn.

Op de foto zien we Agatha met haar heksenclan. Met het blauwe licht zien we duidelijk dat ze de hulp lijkt nodig te hebben van deze heksen en ze ergens naar op zoek zijn.

Showrunner Jac Schaeffer omschrijft de personages als volgt: “Wat ze gemeen hebben, is dat het heksen zijn zonder clan (of klooster)”, voegde de producent eraan toe. “Heksen worden gedefinieerd door bedrog, verraad, slechtheid en egoïsme. Wat doe je als je een groep heksen hebt die deze ideeën [demonstreren] en je hebt ze nodig om samen te werken? “

Agatha All Along volgt WandaVision en bevat de charmante heks Agatha Harkness, gespeeld door Kathryn Hahn, die ontsnapt uit de reality-gevangenis waarin Wanda Maximoff haar aan het einde van de miniserie achterliet. Eenmaal daar ontmoet Harkness deze andere heksen en ze sluiten een schijnbare wapenstilstand vanwege een gemeenschappelijk belang.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.