Het was even wachten op wanneer we precies meer zouden zien van Agatha. Zo wisten we dat er een serie zou aankomen, maar de officiële details bleven nog even uit. Vandaag maakte Marvel de eerste officiële details als de naam voor de serie en de releasedatum bekend.


WandaVision

Laat ons even terug in de tijd gaan. In 2021 bracht Marvel voor het eerst een exclusieve serie uit die enkel te bekijken valt op Disney+. Het draaide hier om Wanda (Scarlet Witch) en Vision. De serie kreeg zeer goede commentaar, het begon allemaal verwarrend maar naar mate je de serie begint te volgen hoe meer alles op zijn plek begon te vallen en hoe spannender. Ondanks het voornamelijk rond Wanda en Vision draaide had ook Agatha Harkness een grote rol in de serie en werd ook al snel één van de favoriete personages vanwege haar sarcasme en verborgen duistere kant. Na dit succes kwamen er dus ook al snel geruchten dat Agatha Harkness later een eigen Marvel film zou krijgen, intussen is dit omgeschakeld naar een eigen Disney+ serie.

Agatha All Along

Vandaag bracht Marvel de eerste officiële details naar buiten. De serie zal zo de naam ‘Agatha All Along’ krijgen. De serie zal vanaf 18 september 2024 verschijnen waarvan er 2 afleveringen te bekijken vallen. Daarna zal er telkens wekelijks een nieuwe aflevering toegevoegd worden. De serie zal 9 afleveringen krijgen

De serie had eerst al verschillende andere namen gekregen zoals ‘Agatha House of Harkness’, ‘Agatha Coven of Chaos’ en ‘Agatha Lying Witch with Great Wardrobe’. Alle titels waren echter een misleiding en leugen zoals we gewoon zijn van Agatha zoals ook de eerste teaser ons laat zien.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.