Inleiding

De nieuwe hoofdweg in de Walt Disney Studios dat centraal zal liggen in het park en naast de bestaande themalanden ook de 3 nieuwe themalanden zal linken opent zijn deuren.
Er staat ook een uitbreiding in Toy Story Playland op de planning, maar het is nog niet duidelijk of het hier om een attractie of om een restaurant gaat.

Het meer

Het nieuwe aangelegde meer dat tegelijk als hub en eyecatcher gebruikt zal worden, zal maar liefst 2,87 hectare groot zijn en verschillende themalanden zullen hieraan verbonden zijn zodat dit echt een centraal punt in het park zal worden. Het meer zal niet gebruikt worden voor transport gebruik, dus er zullen geen bootjes voor gasten hierop plaats vinden. Men wilt dit meer vooral gaan gebruiken om shows op te voeren, zowel tijdens de dag als tijdens de avond.
Er zal ook nog een aparte basin voorzien zijn voor floats in op te slaan, wat doet vermoeden dat we op het water soms paradefloats kunnen zien voor entertainment/shows. Dit doet men bijvoorbeeld ook al tijdens de avond show Fantasmic! in Walt Disney World en in Tokyo Disneyland gebruiken ze dit zowel voor dag als avond entertainment.

Nieuwe Toy Story attractie

Door de uitbreiding komt er ook meer plaats vrij tussen de hub en Toy Story playland. In 2022 zou er een nieuwe attractie openen in Toy Story playland. Welke attractie dit precies zal worden is nog niet duidelijk, wel staat deze al mee ingetekend volgens de concept arts die Disney heeft uitgebracht.

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.