Nog even en de nieuwste Pixar Film Inside Out 2, wat een vervolg is op Inside Out wordt uitgebracht in de bioscoopzalen. Onlangs kondigde Disney al aan dat in deze Pixar film naast de emoties Plezier, Verdriet, Woede, Angst en Afkeer enkele nieuwe emoties hun intrede in de film zullen maken zoals Jaloezie, Schaamte, Onzekerheid en Verveling. Met de bijna release van de film laat men ook weten dat er nog een gastrol emotie zal zijn welke niet gelijk de andere de hoofdrol zal spelen. Maak kennis met Nostalgie!


Pixar Animation Studios heeft een nieuwe clip gedeeld uit de film Inside Out 2, een vervolg op de film uit 2015, en het presenteert ons een emotie die de meesten van ons kennen, maar die we nog niet zijn tegengekomen in dit universum, namelijk Nostalgie.


Wie is Nostalgie?

Nostalgie is een van de oudste emoties in Riley’s hoofd, ondanks het feit dat ze kort na de komst van de nieuwe verschijnt. Ze haalt herinneringen op aan de dagen dat ze, samen met Angst, Afgunst, Verveling en Verlegenheid, eindelijk naar het hoofdkwartier kwam. Dat gebeurde natuurlijk 30 seconden geleden. In feite is ze misschien te vroeg aangekomen, want Anxiety zegt dat Nostalgia nog tien jaar, twee diploma-uitreikingen en de bruiloft van een beste vriend heeft voordat ze haar nodig hebben.

Nostalgie is qua uiterlijk de oudste van alle emoties. Haar uiterlijk zou hoogstwaarschijnlijk vertegenwoordigen hoe wanneer iemand nostalgie ervaart, hij zich oud voelt. De kleur van Nostalgia’s bril is roze, wat de term “roze bril” symboliseert, wat betekent dat je je iets herinnert als beter dan het in werkelijkheid was.

Inside Out 2

Disney en Pixar’s “Inside Out 2” keert terug naar het brein van de dertienjarige Riley op het moment dat het hoofdkwartier grondig wordt verbouwd om plaats te maken voor iets onverwachts: nieuwe emoties! Plezier, Verdriet, Woede, Angst en Afkeer, die het hoofdkwartier lange tijd succesvol hebben gerund, weten niet goed hoe ze moeten reageren als Onzekerheid opduikt. En het ziet ernaar uit dat zij niet de enige nieuwkomer is.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.