Luke Evans die we natuurlijk kennen als Gaston uit de liveaction film van Belle en het Beest heeft blijkbaar de smaak te pakken als “bad guy” en gaat dit nu ook doortrekken in de live action film van Pinokkio.

Er wordt momenteel hard gewerkt aan een live action film van Pinokkio die rechtstreeks op Disney+ zal verschijnen en ook enkel en alleen voor Disney+ abonnees beschikbaar zal zijn. Men verwacht met de productie te kunnen starten in de lente.

Robert Zemeckis neemt de regie op hem, wat best nog wel wat moeite gekost had vermits de vorige regisseur opstapte. 

Met Luke Evans aan boord krijgen we weer een mooie naam erbij die sowieso zijn rol sterk zal brengen. Luka Evans zal de rol vertolken van de koetsier die (luie) kinderen lokt naar luilekkerland, waar ze vervolgens allemaal veranderen in ezels.

Vele miljoenen hebben inmiddels plezier beleefd aan Walt Disney’s tijdloze meesterwerk Pinokkio, maar dit unieke verhaal verliest nimmer haar magie. Met de live action versie kunnen jong en oud wederom genieten van dit ontroerende verhaal vol avontuur, humor en vertedering. Op een betoverende nacht vol sterren brengt een blauwe fee de geliefde marionet van Geppetto, Pinokkio, tot leven. Dit is het begin van een fantastische avontuur waarin de pop moet bewijzen moedig, trouw en eerlijk te zijn, eigenschappen die hij moet leren om een echt jongentje te worden. Ondanks de waarschuwingen van zijn wijze vriendje Japie Krekel raakt Pinokkio verstrikt in de ene grappige maar onmogelijke situatie na de andere. Uiteindelijk leidt dit tot in een dappere speurtocht om Geppetto te redden, die in Monstro de Walvis gevangen zit.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.