Disneyland Parijs is op dit ogenblik nog steeds gesloten vanwege de corona crisis. In het Walt Disney Studios Park waren er nochtans grote uitbreidingsplannen voor de komende jaren voorzien.

Op 27 februari 2018 kregen fans van Disneyland Parijs geweldig nieuws te horen. De Walt Disney Studios, het kleinste Disney Park ter wereld welk nooit echt op gang geraakte tot een volwaardig park krijgt de volledige aandacht van The Walt Disney Company voor een grote maker over met 3 nieuwe themalanden, een eigen Main Street, tal van nieuwe attracties en een groot meer. In totaal gaat The Walt Disney Company hier 2 miljard euro aan investeren om er een volwaardig park te maken.

Eind april kwam het nieuws dat deze constructies een tijdelijke stop zouden krijgen. Zo hebben ze de bouw van de uitbreiding van Walt Disney Studios stopgezet, wat betekent dat het land met het Frozen thema (evenals de gebieden Star Wars en Marvel) voorlopig in de wacht staan.

Op 7 juni namen Disneyfans GuiGui en Stephanie een vliegroute boven Disneyland Parijs om mensen een heel nieuw perspectief te geven. Zo zie je onder andere in de Walt Disney Studios hoe er achter de Studio Tram Tour, Toy Story Playland en Ratatouille al tekenen te zien zijn en je de progressie kunt zien van het nieuwe Frozen Land.

Ze deelde dit filmpje via Instagram, tussen 3 en 4 minuten in het filmpje krijg je een kijk over het gesloten Disneyland Parijs en het Walt Disney Studios Park

https://www.instagram.com/tv/CBLzVJtouHn/?utm_source=ig_embed

 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.