Dat Loki een eigen serie zou krijgen op Disney+ wisten we al sinds afgelopen zomer, maar vandaag zijn er nog meer details bekend geraakt.
De langverwachte serie op basis van het iconische Marvel Cinematic Universe personage, Loki, welke we natuurlijk kennen van de Marvel films Thor, begint begin 2020 met de productie en komt binnenkort bij Disney+, de nieuwe streamingdienst van Disney.

De aankomende originele Disney + -serie werkt momenteel onder de geheime werktitel Architect.

Voor het geval je het nog niet hebt gehoord, zal de nieuwe Disney+ serie met in de hoofdrol Tom Hiddleston als Loki uitgebracht worden. De serie zal slechts een beperkt aantal leveringen krijgen. In deze serie volgt men Loki als zijn versie van de recordbrekende 2019-film, Avengers: Endgame, die de Space Stone gebruikte om te ontsnappen aan zijn verovering door de Avengers.

De verhaallijn zal ons Loki laten zien terwijl hij door de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe reist.

In juni 2019 had Hiddleston de gelegenheid om te praten over hoe het is geweest om deze ondeugende schurk zo lang te spelen.

“Het is een constante bron van verrassing en genot dat deze films verbonden zijn met mensen. Ik wist dat hij een complexe figuur was. Intelligent en toch kwetsbaar. Boos en verloren en gebroken en geestig. Ik vond het een geweldige kans en het is uitgegroeid tot dit netwerk van films. Ik had het nooit kunnen verwachten. Nog iets opwindends aan het feit dat we op dit moment op deze plek zijn en teruggaat op het aantal personages dat we hebben en het aantal verhalen dat we kunnen vertellen … Toen we tien films aankondigden en mensen vroegen: ‘Hoe zit het met deze andere dingen?’ zou zijn: “We hebben maar een bepaald aantal slots om films per jaar te maken.” Dat is nog steeds waar, maar we hebben nog een outlet waarvan ik denk dat die heel uniek en heel bijzonder zal zijn. “

Tom Hiddleston zien we weer in zijn rol als Loki bij de nieuwe Disney+ series, waarschijnlijk zullen de afleveringen tijdens de lente van 2021 op Disney+ te bezichtigen zijn.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.