Net zoals veel mensen in de wereld zit ook Loïc Nottet momenteel thuis.

Loïc Nottet is een Belgisch zanger, componist en danser.
In 2014 werd hij bekend door zijn deelname aan The Voice Belgique, de Waalse editie van The Voice, waarin hij tweede werd. In 2015 werd hij door de RTBF afgevaardigd naar het Eurovisiesongfestival 2015 in Wenen. Daar haalde hij met zijn nummer Rhythm inside de finale, om uiteindelijk vierde te worden op 27 landen.

De jonge Belgische zanger wilde het leven van de positieve kant brengen door een geweldige Disney-klassieker te interpreteren met een nummer uit The Jungle Book. “Ik ben beperkt tot mijn huis in België! Warm, met Netflix! Ik voel me goed. Ik zit momenteel altijd thuis, maar heb dingen in handen om me bezig te houden. Ik kijk uit naar het einde van dit alles en dat we allemaal samen weer kunnen genieten! Ik breng de dagen door met werken aan muziek, series of films kijken en eten! Ik denk dat ik nog nooit zo vaak op lunch en diner heb gewacht als nu.”

“Ik heb dit nummer gekozen omdat het een heel goede jeugdherinnering voor mij oproept en daarnaast vind ik dat de boodschap die overgebracht wordt
perfect is voor deze periode! Kortom, het stelt ons in staat om te beseffen dat het hebben van een dak boven ons hoofd en genoeg om elke dag te eten al een enorme kans is, een luxe waar velen vandaag nog geen toegang toe hebben! Het is een geweldige les, die ons ertoe aanzet de prioriteiten te zien en te waarderen. Een geweldige levensles!””

Een geweldige levensles!

One response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.