Disney+, de streamingdienst van Disney die sinds 12 november 2019 live gegaan is en voor landen zoals Amerika, Canada en Nederland beschikbaar kwam blijft steeds groeien, dit in abonnees als inhoud. Vanaf eind maart zullen ook bijna alle landen in West Europa volgen (met uitzondering van België en Portugal).

Disney+ bied naast de Disney klassiekers en pixar films ook inhoud van Disney Channel, Star Wars, Marvel, tot zelfs alle 28 seizoenen van The Simpsons. Daarnaast creëren ze ook unieke inhoud zoals bijvoorbeeld de succesvolle reeks The Mandalorian of de live action versie van Lady en de Vagebond.

Nu is er ook sprake dat men een live action versie van Lilo & Stitch gaat maken, en dit speciaal voor de abonnees van Disney+.

Volgens fansite ‘DisInsider’ zal de komende Lilo en Stitch live action beginnen te filmen in Hawaï tijdens het herfstseizoen. Het ziet er ook naar uit dat het ongeveer hetzelfde budget zal hebben als de live action versie van Lady en de Vagebond, dat ongeveer 60 miljoen dollar was.

Maar wat nog spannender is en volgens ons fantastisch nieuws, is het feit dat er wordt gemeld dat de oorspronkelijke stem van Stitch, Chris Sanders, ook hier de stem weer zal inspreken.

Volgens What’s On Disney Plus is hier de samenvatting van de aankomende live-actie Lilo en Stitch:

Het verhaal gaat over de band tussen een eenzaam menselijk meisje genaamd Lilo en een hondachtige alien genaamd Stitch, die is ontworpen om een ​​vernietigingskracht te zijn.

Het script voor de film is geschreven door Mike Van Waes, die eerder The Crooked Man heeft geschreven. En het zal worden geproduceerd door Dan Lin en Jonathan Eirich, die onlangs aan Aladdin werkten en de komende Disney+ Inspector Gadgetfilm gaan produceren.

One response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.