LEGO heeft een gloednieuwe bouwset voor Mickey Mouse en Minnie Mouse met retro flair aangekondigd. De bouwsteentjes zullen 1.739 stukjes bevatten. De nieuwe Disney LEGO set is gepland om uitgegeven te worden op 1 augustus 2020.

Deze door retro-films geïnspireerde Disney LEGO-set bevat tal van geweldige details, waaronder filmcelbases met de handtekeningen van Mickey en Minnie erop.

Er is zelfs een klein LEGO-fotoalbum met iconische afbeeldingen van Mickey en Minnie.

LEGO geeft alvast deze details vrij op hun website: “Deze figuren, gebaseerd op de iconische personages van Walt Disney en Ub Iwerks, bevatten Mickey Mouse en Minnie Mouse in dynamische poses, met verschillende bouwbare accessoires, waaronder een gitaar, vintage camera, statief en een fotoalbum met foto’s van hun avonturen. Mickey is 36 cm hoog en Minnie is 35 cm hoog. “

“Neem de tijd voor jezelf, concentreer je op een leuke creatieve uitdaging en laat deze 2 verbluffende, grootschalige, bouwbare figuren in je huis of kantoor weergeven. Als onderdeel van een verzameling inspirerende LEGO-bouwsets voor volwassenen die geïnteresseerd zijn in popcultuur, kunst, architectuur en design, zijn ze een uitstekend cadeau voor jezelf of een Disney-fan in je leven die op zoek is naar zijn/haar volgende project.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.