<< Terug

Informatie
Park: Disneyland Park (Disneyland Parijs)
Gedeelte: Frontierland
Attractie Type: Walktrough
Openingsdatum: 30 mei 1993

De Attractie
Fort Comstock, een overblijfsel van vóór de goudkoorts, is een eerbetoon aan de vele legendarische mensen die het beruchte Wilde Westen van Amerika hebben aangewakkerd en getemd, met een sfeervolle reeks taferelen en een inspirerend uitkijkpunt over de hele stad Thunder Mesa. .

Legends of the Wild West gebruikt alle hoeken en gaten van Fort Comstock om bij elke bocht wilde en interessante Far West-legendes te presenteren. Van de goudkoorts tot Buffalo Bill, de attractie heeft tot doel de geest en ziel van de grenspioniers te vieren.

Het bestaande Fort Comstock werd in mei 1993 de thuisbasis van deze genoemde attractie , een van de eerste attracties die werd gecreëerd als onderdeel van een groot programma om de capaciteit te vergroten, dat ook Le Passage Enchanté d’Aladdin en Les Mystères du Nautilus naar het park bracht.
Oorspronkelijk konden kinderen een speciaal pad volgen door het Indiaanse kampement buiten Fort Comstock, waardoor ze een uniek kijkje konden nemen in de tipi’s. Tegenwoordig kunnen gasten de tipi’s nog steeds zien vanaf de overkant van een beek die helemaal vanuit Adventureland loopt. Af en toe komt er een rookwolk uit elk van hen, waardoor de scène tot leven komt
Een Amerikaanse vlag wapperde oorspronkelijk in Fort Comstock, met precies 38 sterren – waarmee 1876 werd gemarkeerd, het honderdjarig bestaan ​​van de onafhankelijkheidsverklaring.

Foto’s

 

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.