We lieten jullie het al afgelopen jaar weten, maar Disney had plannen om een vervolgfilm te maken rond LeFou en Gaston, twee personages uit de live action film van Belle en het Beest dat in 2017 werd uitgebracht. Intussen zijn er meer details bekend geraakt en bevestigd dat LeFou en Gaston een prequel krijgen op de live action film van Belle en het Beest. Beter nog, in plaats van een film zal het een serie worden met 8 afleveringen. De personages zullen door dezelfde acteurs gespeeld worden zoals in de live action versie. Josh Gad neemt weer de rol in van LeFou terwijl Luke Evans de rol van Gaston weer voor zijn rekening zal nemen.

De serie speelt zich af in het iconische koninkrijk van Belle en het Beest, jaren vóór de epische romance van het Beest en Belle, en volgt Gaston en LeFou terwijl ze op pad gaan met LeFou’s stiefzus, Tilly, nadat een verrassende onthulling uit haar verleden aan het licht komt. Het is een onwaarschijnlijk trio op een onverwachte reis vol romantiek, komedie en avontuur.

De muziek die we in de serie zullen horen is opnieuw van Alan Menken, die zowel de muziek verzorgde van de animatiefilm Belle en het beest uit 1991, en de live action versie afkomstig uit 2017. Alan Menken staat bekend voor zijn fantastische muziek bij Disney, dus we zijn zelf dan ook razend benieuwd wat we gaan te horen krijgen in deze serie.

De serie heeft voorlopig ook nog geen releasedatum en ook geen titel voor de reeks. Enkel het verhaallijn zoals hierboven vermeld is momenteel bekend, en dat het speciaal voor Disney+ uitgebracht zal worden. De opnames starten pas in het voorjaar van 2022 waardoor we gokken dat het eerder ergens in 2023 zal zijn dat we van deze 8 afleveringen zullen kunnen genieten.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.