We lieten jullie afgelopen week al weten dat Disney waarschijnlijk gaat werken aan een serie rond het bekende videospel ‘Kingdom Hearts’. Dit zou speciaal voor Disney+ gemaakt worden en een animatie reeks worden. Kingdom Hearts is een actie/RPG game ontwikkeld door Square Enix die plaatsvindt tussen verschillende Disney werelden en die ook personages bevat uit de populaire Final Fantasy games. Het verhaal volgt Sora terwijl hij Disney werelden weer in elkaar zet en het opneemt tegen de krachten van de duisternis, zoals Heartless en Nobodies.

Intussen gaan er volgens geruchten de ronde dat onder andere Will Smith en Angelina Jolie worden gecast voor gastoptredens in deze gloednieuwe serie. Zo kan het misschien wel zijn dat Will Smith verschijnt als Genie van Aladdin omdat hij die rol vertolkte in de live action film “Aladdin”, terwijl Angelina Jolie misschien verschijnt als Maleficent waarvan zij deze speelt in de live action film “Maleficent”.

In de originele Kingdom Hearts games reisden Sora, Donald en Goofy naar verschillende Disney werelden, waaronder Olympus Coliseum van Hercules, Neverland van Peter Pan, Wonderland van Alice in Wonderland en vele anderen. In Kingdom Hearts II verschenen plaatsen zoals het kasteel van het beest uit Belle en het Beest en Halloween Town van Nightmare Before Christmas. En meest recentelijk bracht Kingdom Hearts III enkele favoriete Disney personages binnen van beide geanimeerde klassiekers zoals The Lion King en Pixar favorieten, waaronder Toy Story en Monsters, Inc.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.