<< Terug

Informatie
Park: Disneyland Park (Disneyland Parijs)
Gedeelte: Fantasyland
Attractie Type: WalkThrough
Openingsdatum: 12 april 1992

De Attractie
Een enorme, monsterlijke draak (Overigens één van de grootste audio animatronics ter wereld) zoals je nog nooit eerder hebt gezien, meesterlijk verborgen onder de perfect gemaaide groene heuvel links van Le Château de la Belle au Bois Dormant (het kasteel van Doornroosje).

Een van de meest spectaculaire voorbeelden van waarom het Disneyland Park ver boven het gemiddelde themapark ligt is dat La Tanière du Dragon geen rijdende voertuigen en geen wachtrij heeft. Het is ontworpen en gebouwd om puur ondergedompeld te worden in het uitgebreide, sprookjesachtige verhaal eromheen.

Je stapt de intieme grot binnen vanuit één van de drie ingangen en wordt ondergedompeld in de echo’s en gerommel, het geïrriteerde gegrom van de draak en het ontzagwekkende, onbegrijpelijke rotswerk, zwak verlicht door draakvormige lampen in dramatische kleuren.

Een waardige en even niet te missen partner van La Galerie de la Belle au Bois Dormant dat boven de grot bevind, dit is ook volledig uniek voor Disneyland Parijs.

Foto’s

Veel gestelde vragen
V: Is deze attractie eng?
A: Deze attractie kan vrij eng overkomen voor kleine kinderen vermits het een donkere locatie is in een groot achtig thema met killere en engere geluiden van de draak en de grot, daarnaast is deze draak vrij groot en lijkt hij vrij levensecht.

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.