Na de minder leuke tijden zien we de economie terug steeds meer openbloeien en ook bij Disney zien we terug steeds meer zaken opnieuw opstarten. Zo is Shanghai Disney Resort intussen al weer een tijdje operationeel en ook spoedig zullen andere Disney Resorts volgen.

Echter komt de vraag naar boven, wat bij de Disney Resorts die meer als één Disney Park hebben. Zo heeft Disneyland Parijs bijvoorbeeld twee parken waar vaak abonnee’s en hotel gasten wel een op één dag beide parken bezochten door van park naar park te hoppen. Maar zal dat dit jaar nog wel mogelijk zijn nu de Disney Resorts tijdelijk nieuwe maatregelen moeten treffen en volgen in verband met het coronavirus. Je zult namelijk binnenkort enkel de Disney Parken kunnen betreden door een reservatie te maken doordat deze maar op bepaalde capaciteit zullen draaien, deze ligt vaak 60 tot 70% lager dan de originele capaciteit dat de parken aankunnen.

Op dit moment is er nog niet precies bekend hoe dit systeem zal werken. Wat Disney er tot nu toe over heeft gezegd, is dat: “Aanvankelijk zal het parkbezoek worden beheerd via een nieuw parkreserveringssysteem. Om een ​​park te betreden, is zowel een parkreservering als geldige toegang voor hetzelfde park op dezelfde datum vereist. ”

Afgezien van deze verklaring heeft Disney niet veel anders gezegd over het nieuwe reserveringssysteem. Hoewel als we kijken naar Walt Disney World zien we dat Disney al een aantal andere systemen heeft opgeschort die gasten doorgaans gebruiken bij een bezoek aan de parken, waaronder het FastPass systeem en Extra Magic Hours. Het idee dat Walt Disney World ook parkhoppen zou kunnen opschorten vanwege de tijdelijke voorzorgsmaatregelen, lijkt het niet gek dat het zowel daar als bij ons in Disneyland Parijs het park hoppen ook wel eens tijdelijk niet zou kunnen.

Bovendien is The Walt Disney Company van plan bij heropening om bepaalde shows, parades en vuurwerkspektakels op te schorten, naast verschillende andere diensten en voorzieningen die mogelijk slechts in een beperkte capaciteit werken of gewoon gesloten blijven.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.