‘One day at Disney’ is een musthave it boek voor elke Disneyfan. Normaal gezien is de richtprijs van dit boek 45 euro wat ook zeker de moeite is, maar op bol.com is er nu een tijdelijke actie waardoor het boek voor maar slechts 15 euro al beschikbaar is.

Het boek omvat een harde kaft en werd uitgebracht in december 2019 en telt maar liefst 224 pagina’s met allerlei unieke informatie en foto’s.

Ontdek hoe het is om elke dag voor The Walt Disney Company te werken. Stap achter de schermen om jezelf onder te dompelen in een “gewone” dag in Disney. Naast het boek was het Disney+ team aanwezig om verhalen vast te leggen. Een documentaire en 52 korte afleveringen breiden de profielen uit en gaan dieper in op de essentie van hoe het is om een ​​Disney castmember te zijn. Op een donderdag in 2019 verspreidde een klein leger van fotografen en videografen zich over de hele wereld om vast te leggen wat er buiten die verleidelijke ‘Cast Members Only’-deuren gebeurt – of het nu gaat om het afluisteren van historische inspanningen of typische taken.

Alle foto’s in dit boek zijn gemaakt op die ene donderdag, die vroeg in Tokio begon en de zon over de hele wereld volgde via Shanghai, Hong Kong, Parijs, Madrid, de Bahama’s, Costa Rica en tientallen plaatsen in de Verenigde Staten. Meer dan 40 uur nadat het begon, eindigde de dag toen de zon onderging op het Aulani-resort op Hawaï. Op die dag, kwamen zo’n 80 castmembers overeen om hun werkplaatsen, kleedkamers, keukens, cabines, tv-studio’s, laboratoria, locomotiefmotoren en nog meer verrassende en diverse werkruimtes open te stellen. Ze deelden ook hun verhalen: dromen en hoofdstukken uit hun kindertijd, spilpunten en triomfen in hun carrière, hindernissen en vreugden. Het was gewoon een dag in het leven, net zo buitengewoon als elke andere dag bij Disney. Zoals elk Cast Member je kan vertellen, is een Disney-baan minder een bestemming dan een grenzeloze reis. En voor slechts One Day at Disney kunnen we allemaal mee voor de rit. Op zoek naar dat perfecte cadeau voor de Disney-pretparkliefhebber in je leven? Ontdek meer boeken van archiefkwaliteit van Disney Editions.

Je vind er onder andere:
Vakantiemagie in de Disney Parken
The Disney Monorail: Imagineering a Highway in the Sky
Walt Disney’s Ultimate Inventor: The Genius of Ub Iwerks
Marc Davis in zijn eigen woorden: verbeeld de Disney-themaparken
Yesterday’s Tomorrow: Disney’s Magical Mid-Century
Eet als Walt: The Wonderful World of Disney Food
Kaarten van de Disney-parken: 60 jaar in kaart gebracht van Californië tot Shanghai
The Haunted Mansion: Imagineering een Disney-klassieker
Affichekunst van de Disney-parken

Klik hier om dit boek te bestellen

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.