In 2020 groeide Disney+ zo goed dat dit zelfs niet voorzien was door The Walt Disney Company. Disney+ is daarom extra beginnen investeren in Disney+ en ook qua content om aan hun gebruikers aan te bieden word hard gewerkt.

Afgelopen zomer werd zo nog de musical ‘Hamilton’ op Disney+ toegevoegd en dit werd een groot succes. Tijdens de lancering van Hamilton op Disney+ crashte zelfs even de server omdat zoveel mensen hem tegelijk wouden bekijken. Mensen die geen Disney+ hadden namen zelfs alleen hiervoor al een maand abonnement.

Dit smaakt dus ook naar meer voor Disney om in de toekomst bijvoorbeeld nog musicals toe te voegen aan Disney+.
TheDisInsider deelde onlangs een gerucht dat de West End-versie van Aladdin mogelijk naar Disney + komt, waarvan de musical gefilmt werd. Aladdin liep van 15 juni 2016 tot en met 2019 toen Disney’s Mary Poppins het overnam in het Prince Edward Theatre.

Normaal zou volgens geruchten dit tijdens het 4de kwartaal van 2020 uitgebracht worden, maar zoals je gemerkt hebt is er helemaal niks te vinden op Disney+ en is er voor alsnog ook niks aangekondigd over dat deze musical van Aladdin naar Disney+ zou komen.

Opzich is hier voor TheDisInsider ook een logische verklaring voor. In december kwam namelijk het tweede seizoen van The Mandalorian op Disney+ waarvoor veel mensen zich speciaal abonneren en ook de release van Pixar film ‘Soul’ dat overigens ook zeer goede recensies kreeg kwam op Disney+
Hierdoor zal Disney het waarschijnlijk (nog) niet nodig gevonden hebben om deze naar Disney+ te brengen, om zo wat te kunnen spreiden qua inhoud te publiceren op Disney+

Je zou nu kunnen denken waarom volgt er nu dan geen aankondiging, want december is intussen voorbij, dan kan ook hier een verklaring voor zijn. Deze maand gaat Wandavision in premiére, een serie uit het Marvel Universum met Wanda Maximoff en Vision in de hoofdrollen. Zo komt er elke week één aflevering online van deze nieuwe reeks waar dus ook speciaal mensen voor zullen abonneren.

Wij hopen alvast dat Disney+ zelf snel beslist om deze op Disney+ beschikbaar te maken. Deze musical is een geweldige feel good musical dat in deze tijden zeker mensen doet genieten vanuit de woonkamer.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.