Een paar maanden geleden werd aangekondigd dat de iconische rol van Jack Sparrow in de 6e Pirates of The Caribbean niet meer door Johnny Depp zou worden gespeeld, maar deze rol nu mogelijk door Zac Efron zouden worden overgenomen.

Vermoedelijk vond Disney dat Johnny Depp niet paste bij het Disney-merk na beschuldigingen met hem en zijn ex-vrouw dat het nieuws overheerste.

Fans van de Pirates of the Caribbean films waren begrijpelijkerwijs verontwaardigd over de gedachte dat Zac Efron nu Johnny Depp zou vervangen, maar nu lijkt Disney misschien van gedachten te zijn veranderd.

Nadat de waarheid achter Johnny Depp en actrice Amber Heard naar boven was gekomen, lijkt het erop dat Disney een beetje comfortabeler is met het overwegen om de acteur terug te krijgen. Achter de schermen vinden er kennelijk gesprekken plaats om Johnny Depp terug te brengen.

Hetzelfde gerucht suggereert ook dat de volgende grote film een ​​vrouw als centrale rol zal spelen en Captain Jack Sparrow in de film meer zal meedoen als ondersteuning.

De details zijn voorlopig nog erg beperkt en er is ook nog geen officieel nieuws hierover uitgebracht door Disney waardoor we het momenteel nog als een gerucht bestempelen. Vanaf we meer weten lees je het zeker en vast hier op Magic On The Web!

One response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.