Terwijl Disney+ deze week in bijna alle landen in Europa live gegaan is en men vol op kan genieten van exclusieve Disney+ series, Pixar, Marvel, Star Wars en Disney series en films en men in Nederland, Amerika, Australië en Canada zelfs al toegang heeft tot de film Frozen 2 vanwege het corona virus en er nu ook sprake is dat Onward ipv via de bioscoopzalen nu ineens op Disney+ al zou verschijnen, was er ook een klein beetje hoop voor de Disney fans in België dat we dan toch niet zouden hoeven te wachten tot de zomer voor Disney+.

Jammer maar helaas, Disney liet weten dat het coronavirus ook niet voor een vervroegde uitrol van Disney+ in België zou zorgen.
Het is sowieso een jammere zet, het zou sowieso gezorgd hebben voor een grote toename van extra abonnees, vooral nu zeer veel mensen thuis zitten, waarvan zeer veel gezinnen dat juist het publiek is wat Disney+ het meeste aantrekt.

Als we het op een ander gebied bekijken is het misschien dan weer juist goed dat ze het nog even uitstellen. Momenteel wordt het internet zwaar belast omdat nu wereldwijd het gebruik van internet de hoogte gegaan is. In zeer veel landen zitten mensen thuis omdat hun land een lockdown heeft, of men aanraad aan mensen zoveel mogelijk thuis te blijven.

Wat de exacte datum voor België zal zijn is voorlopig nog niet bekend, verwachting ligt momenteel rond eind juni.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.