De december maand is voor de meeste één van de hectische maanden van het jaar. Vaak heb je het drukker op het werk, je hebt kerstinkopen te doen, er komen verschillende feestjes aan en iedereen rondom jou zit in dezelfde rush. Het is dus eventjes tijd om een adempauze te nemen.

Door af en toe de knop op ‘stop’ te drukken en even te genieten van de rust zonder teveel triggers rond je kan meer doen dan jezelf denkt. Neem dus een fleecedeken bij de hand, leg je op de bank en geniet van Disney+ op (liefst groot scherm, want je gsm zou je ook afleiden en stress kunnen bezorgen).
Geniet intussen ook van de rust en stilte rond je terwijl deze rustige series afspelen zonder je er hoeft bij na te denken of één of andere vorm van spanning binnensluipt.

Zenimation
Kom tot rust, ontspan en verfris je zintuigen met een momentje mindfulness met Zenimation van Walt Disney Animation Studios – een geanimeerde soundscape-ervaring. Of baby Vaiana nu geroepen wordt door de oceaan, Anna en Kristoff door een ijzig woud lopen of Baymax en Hiro Hamada over San Fransokyo vliegen, deze iconische scènes worden een ongekende auditieve ervaring met geluiden van de golven van de zee, een bevroren bos en een zwevende vlucht. Zenimation is een eerbetoon aan zowel de visuele- als geluidsartiesten die Walt Disney Animation Studios’ erfgoed van films hebben voortgebracht. Gecreëerd en gemonteerd door David Bess. Van Walt Disney Animation Studios.

Dory’s Rif Camera
Duik diep in de zee en beleef het onderwaterleven vanuit de ogen van Nemo en Dory.

Het haardvuur van kasteel Arendelle
Geniet tijdens je vakantie van de warme gloed van de Arendelle-kasteelhaard van Anna en Elsa terwijl ze het traditionele hout verbranden en dit vieren met Kristoff, Olaf en Sven in dezelfde kamer waar ze vaak samenkomen voor spelletjesavondent.

Disneyparks Sunrise Series
Bij het aanbreken van de dag schijnen de eerste zonnestralen door de torenspitsen van Assepoester’s Kasteel in Magic Kingdom Park, stralen tussen de opmerkelijke takken van The Tree of Life in Disney’s Animal Kingdom Theme Park en glinsteren op de schitterende bol van Spaceship Earth in EPCOT. Het is een uitzicht op Disney Parken waar je niet vaak genoeg van geniet – Walt Disney World Resort, de meest magische plek op aarde, bij zonsopgang.

Earth Moods
Earth Moods neemt kijkers mee op de ultieme retraite en neemt ze mee naar een breed scala aan kleurrijke en rustgevende uithoeken van de wereld. Kijkers reizen naar blauwe gletsjers, dorre woestijnen, weelderige regenwouden en pulserende metropolen om te ontsnappen aan de kakofonie van het dagelijks leven. Elke “stemming” geeft het publiek de kans om te ontspannen en te resetten terwijl het geluid van muziek en de natuurlijke wereld over hen heen spoelt.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.