Fans van de Kingdom Hearts videospelletjes zullen blij zijn te horen dat er meer informatie is over de mogelijkheid van een eigen serie op Disney+.
Onlangs was er informatie gelekt dat er een Kingdom Hearts serie mogelijk in ontwikkeling is voor Disney+, en nu lijkt het erop dat die verklaring meer geldigheid heeft.

Kingdom Hearts is een actie/RPG game ontwikkeld door Square Enix die plaatsvindt tussen verschillende Disney werelden en die ook personages bevat uit de populaire Final Fantasy games. Het verhaal volgt Sora terwijl hij Disney werelden weer in elkaar zet en het opneemt tegen de krachten van de duisternis, zoals Heartless en Nobodies.

De games zijn met commercieel succes ontvangen, ondanks klachten over de verwarrende overkoepelende verhaallijn van de serie. En nu is het mogelijk dat we het verhaal zullen zien in de vorm van een Kingdom Hearts televisieserie speciaal exclusief voor Disney+.

Een social media influencer met de naam Jeremy Conrad heeft op Twitter een tweet gepost waarin staat dat de geruchten over de nieuwe serie “waar zijn” en tagte ook DisInsider hoofdredacteur Skylar Shuler, die nu ook heeft ingestemd met de details die hij over de show weet.

Shuler gaf ook mee dat de show een serie zal zijn en geen film zoals sommige eerste dachten, die meer inhoud geeft om van te genieten. De serie zal ook worden geanimeerd door een naamloze studio, wat een opluchting kan zijn voor fans die zich zorgen maakten over een live-action cast. Ten slotte zullen Disney stemacteurs uit de originele gameserie terugkeren naar hun rollen. Denk zo aan mensen zoals Jim Cummings (Pete / Winnie the Pooh), Tony Anselmo (Donald Duck) en Bill Farmer (Goofy).

Op dit moment wordt niet vermeld welke originele personages uit de games terug zullen komen voor de serie of of hun stemacteurs ook terug zullen komen. Er zijn ook nog geen updates of bevestigingen over de opname van Final Fantasy personages. Als de serie echter wordt geproduceerd, kunnen fans waarschijnlijk een hervertelling van het verhaal van de eerste Kingdom Hearts game verwachten. Wat de toekomst voor Kingdom Hearts ook is, het lijkt erop dat na deze populaire games we ook van Kingdom Hears kunnen genieten op Disney+!

One response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.