Kerstmis geeft altijd een extra tikkeltje magie, meng dit dan nog eens samen met Disney magie en je kan nagaan wat een magisch effect dit geeft. Het kerstseizoen in Disneyland Parijs is dan ook een zeer magische periode die we best wel de mooiste van het jaar mogen noemen. Vorig jaar voor het eerst in het bestaan van Disneyland Parijs vond er geen Kerstseizoen plaats vermits men heel deze periode gesloten moest blijven wegens de aanhoudende corona pandemie die vooral in Europa toen weer flink de lucht inging.

Gelukkig lijken intussen de vaccins hun werk te doen. Ondanks er nog wel steeds besmettingen zijn, vertonen veel minder mensen ziektesymptomen of moeten ze niet opgenomen worden in het ziekenhuis. Het blijft uiteraard afwachten wat deze winter zal geven, maar Disneyland Parijs kondigde toch alvast het kerstseizoen voor dit jaar aan!

Het kerstseizoen gaat van start vanaf 13 november 2021 en eindigt op 9 januari 2022. Het park zal weer extra magisch aangekleed worden met kerstdecoratie en verlichting en ook de torenhoge kerstboom op Town Square zal opnieuw neergezet worden. Of er dit jaar weer een show zal plaatsvinden wanneer men elke avond de kerstboom verlicht is nog niet duidelijk.

Ook onze favoriete Disney personages zullen weer verschijnen in speciale outfits, aangepast aan deze fantastische kerstperiode. Ondanks er voor de rest nog weinig duidelijkheid is over entertainment, is het toch al aftellen naar dit fantastische seizoen.

Op oudejaarsavond zal ook terug een New Year’s Eve Party plaatsvinden. Normaal is dit met een enorm lange parade waar alle paradewagens van verschillende cavalcades en parades samen in één zeer lange parade gebracht worden.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.