Afgelopen weken was er veel nieuws rond de franchise van Pirates of the Caribbean. Bij Disney wilt men er graag mee uitpakken met nieuwe films, en mee vol op inzetten op Disney+.
Fans blijven echter volharden dat Pirates of the Caribbean niets is zonder Jack Sparrow in de films.

Een nieuw rapport suggereerde dat de leidinggevenden van Disney nu in gesprek zijn om te heroverwegen om Johnny Depp weer terug te brengen naar de Pirates of the Caribbean-franchise. Volgens Express UK heeft Disney een optie toegevoegd om Depp mogelijk opnieuw te casten als de leidende piraat.

Volgens de nieuwsuitzendingen heeft de online petitie waarin om zijn terugkeer wordt gevraagd, het bedrijf ertoe aangezet om een ​​dergelijke stap te zetten. “Er gaan geruchten dat de petities van Change.org de makers hebben gedwongen om te heroverwegen”, bevestigde Express UK. Deze petitie werd namelijk wereldwijd massaal getekend door niet alleen fans van de Pirates of the Caribbean films, maar ook Disney fans droegen hier stevig hun steentje bij.

Aanvankelijk verloor hij de rol nadat zijn juridische confrontatie tegen The Sun werd uitgesloten in het voordeel van de Britse krant. In de rechtszaak zag hij hoe hij zijn naam verdedigde nadat een artikel naar voren kwam dat hij een vermeende echtgenote was tijdens zijn huwelijk met Amber Heard. Voorafgaand aan dit nieuws onthulde Daniel Richtman van We Got This Covered dat een van de producers van de populaire franchise hem persoonlijk terug wil. Producer Jerry Bruckheimer wilde Depp naar verluidt niet verliezen ondanks de gesprekken dat Disney weigerde de acteur opnieuw in te huren. Volgens Richtman wil Bruckheimer hem casten, ongeacht de schermtijd die hij zou ontvangen als Kapitein Jack Sparrow.

Fans willen absoluut Johnny Depp terug!
Op het moment dat we dit artikel typen is de change.org-petitie in kwestie nog maar een paar duizend handtekeningen verwijderd van het doel van een half miljoen handtekeningen. 

Riza Siddiqui, de bedenker van de petitie, richtte deze tot Bruckheimer en The Walt Disney Company. “Ze weten niet dat ze zonder Johnny Depp of Jack Sparrow zullen zinken, ze zullen nooit die horizon kunnen bereiken”, zegt een deel van de beschrijving.

En dat klopt inderdaad.. Disney heeft meer dan een miljard ontvangen sinds Depp in 2003 de rol van Jack Sparrow speelt. Depp verscheen vijftien jaar lang in vijf afleveringen. Box Office Mojo schat ook dat de hele “Pirates of the Caribbean” -franchise meer dan een miljard opgebracht heeft.

De eerste film, Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl, debuteerde met 305.413.918 dollar bruto omzet. 

Temidden van deze gesprekken is bevestigd dat Disney ook voorbereidingen treft om spin-offversies te maken. Jumanji-actrice Karen Gillan en Margot Robbie zijn momenteel verbonden met de genoemde plannen.

Gillan zou de zachte reboot kunnen leiden en de rol van Redd kunnen spelen. Wat Robbie betreft, zou ze naar verluidt willen dat haar personage queer is.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.