In februari lieten we jullie weten dat de actrice Gina Carano, bekend uit de Disney+ serie The Mandalorian, haar ontslag gekregen had. Dit ontslag kwam er nadat de actrice opmerkingen plaatste op social media die echt niet door de beugel konden. Verschillende Disney en Star Wars fans vroegen daarom haar ontslag aan.

Nochtans door vooral de druk toen van verschillende Disney en Star Wars fans kwam er kort na het ontslag dan juist druk van fans van Star Wars, The Mandalorian en vooral voor de actrice in het bijzonder. Nog steeds blijven deze vechten voor een terugkeer van de actrice in de serie ‘The Mandalorian’.  Intussen wist men ook al meer dan 85000 handtekeningen te verzamelen voor de terugkeer van de actrice.

Ondanks men toen zei dat het ontslag definitief was, gaat er sinds kort een gerucht dat zowel de actrice als Lucasfilm weer met elkaar in gesprek zijn. YouTuber Overlord-dvd, een YouTuber die het soms bij het juiste eind heeft, maar waarvan we tegelijk ook weten dat we hem vaak met een korreltje zout moeten nemen, kwam met dit gerucht af. Hij beweerd dat hij via zijn bronnen in Hollywood weet dat Disney en Gina Carano in het geheim weer in gesprek zijn om haar rol weer opnieuw op te nemen in The Mandalorian en in enkele spin offs. Vervolgens maakt hij duidelijk dat hij Carano steunt in deze kwestie en de controversiële functie verdedigt die de actrice uiteindelijk haar carrière heeft gekost. Dat gezegd hebbende, geeft Overlord DVD toe dat hij twijfelt of deze verzoening zal plaatsvinden, want “Disney moet Gina zeker beledigd hebben” toen ze haar ontsloegen.

Zelf nemen we dit gerucht voorlopig ook nog altijd met een korreltje zout. Voor ons botst dit namelijk met wat we eerder hoorde. Disney zou bijvoorbeeld niet luisteren naar campagnes van fans om Gina Carano opnieuw in dienst te nemen en ook de actrice zelf heeft sinds haar ontslag steeds terug geslagen naar Disney met zelfs beschuldigingen waarin ze beweerd dat er pesterijen in het bedrijf waren tegen haar.

Hoe of wat het nu verder zal gaan in het derde seizoen van The Mandalorian is niet duidelijk. Al zullen we dit normaal spoedig te weten komen vermits deze opnames spoedig zullen doorgaan. Komt er een nieuwe actrice in de plaats die de rol van haar overneemt, of wordt het personage misschien gewoon uit de serie geschreven? Of klopt het gerucht dan toch en is er misschien toch een mogelijkheid tussen beide partijen dat ze opnieuw deze rol mag vervullen. 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.