Het internet heeft op dit moment weer veel lol. Zo beschuldigen ze namelijk Kayne West voor het stelen van de schoenen van Mickey Mouse. Kayne West bracht namelijk deze week zijn nieuwste schoenontwerp uit, maar iedereen denkt direct aan de schoenen die Mickey Mouse al zo lang draagt. Zelf niet zo goed mee wat Kayne West en schoenen hier nu mee te maken hebben?

Laten we even beginnen.. Kayne West leidt sinds 2013 een zeer succesvolle schoenenlijn onder de naam ‘Yeezy’, dit samen met sneakergigant Adidas. De schoenen verkopen zeer goed, met nieuwe releases staan mensen hiervoor soms al dagenlang in de rij te wachten of kopen ze zelfs schoenenaanbieders om, om duizend euro per paar te geven. Nochtans zijn de schoenen volgens meningen vaak niet om aan te zien of lijken ze vaak een kopie van andere schoenen. Uiteraard is het door Kayne West zijn persoon zelf dat zijn schoenen zo verkopen, veel mensen zijn het erover eens dat als dit niet via een bekend persoon als Kayne West gegaan zou zijn, deze schoenlijn vast al niet meer zou bestaan.

Op afbeelding de Yeezy Foam Runner, creatie van Kayne West vorig jaar dat wel heel hard lijkt op ‘Crocs’.

Vorig jaar bracht Kayne West bijvoorbeeld ook nog de Yeezy Foam Runner uit, die al snel uitverkocht geraakte doordat zijn vrouw Kim Kardashian deze vaak promootte via haar verhaal wat uiteraard weeral voornamelijk om invloed ging als je een grote naam draagt. Ook toen had het internet veel lol met deze schoenen, omdat men toch wel vond dat deze erg waren afgekeken van de ‘Crocs’ zoals wij die kennen.

Kayne West en Kim Kardashian staan heel bekend om hun bezoekjes naar de Disney Pretparken met het gezin. Ze vertoeven regelmatig in de Disney Parken en noemen zichzelf ook graag een Disney fan. Toeval dus dat de nieuwe schoen die Kayne West uitbracht wel erg lijkt op die van Mickey Mouse?

Deze week doken dan toch de nieuwe beelden op voor de nieuwe schoen die Kayne West heeft ontworpen, namelijk de Yeezy Knit Runner.
Oh Boy! Ontgetwijfeld zit Mickey Mouse nu achter zijn schoenen te zoeken, want als je deze schoenen draagt krijg je waarschijnlijk direct toegang tot het Mickey Mouse Clubhuis. Niet alleen Disney fans viel dit op, maar iedereen op het internet ziet er al vrij snel de schoenen van Mickey Mouse in.

 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.