Normaal had tijdens de zomer Disney’s live-action ‘Jungle Cruise’-film met in de hoofdrol Dwayne “The Rock” Johnson en Emily Blunt in de bioscoopzalen moeten draaien, maar door corona werd deze al snel verlaat. Vermits men veel verwacht van deze film en denkt dat het een succes kan vormen zoals de Pirates Of The Caribbean films werd deze destijds al met een jaar verlaat. 

De film zal op 30 juli gelijktijdig in de bioscopen en op Disney + Premier Access (tegen betaling) worden uitgebracht.

Johnson deelde de aankondiging op zijn sociale media-accounts, voorafgaand aan de driemaandelijkse inkomstenoproep van Disney.

“Nu we langzaam uit COVID komen, moeten we deze rebound beheersen”, zei Johnson in de video . ‘We moeten weer naar buiten. Leef het leven dat we willen leiden. Ga naar de bioscopen. Bekijk onze films zo veilig mogelijk. Maar ook ‘Jungle Cruise’ is een unieke ervaring en het geeft ons ook een unieke kans om iedereen over de hele wereld de film te laten kijken zoals ze de film willen zien.

“Jungle Cruise”, die is geïnspireerd op de populaire attractie in bepaalde themaparken van Disney zoals Tokyo Disneyland, Disneyland Resort en Walt Disney World, is de nieuwste Disney film die tegelijkertijd wordt uitgebracht in zowel de bioscoopzalen als op Disney+. In maart bracht Disney de nieuwste animatiefilm “Raya and the Last Dragon” uit in de bioscoop en op Disney + Premier Access. Het bedrijf kondigde eerder ook aan dat zijn lang uitgestelde superheldenfilm “Black Widow” beschikbaar zou zijn op Disney + Premier Access wanneer deze in juli in de bioscoop aankomt. De verschuiving werd ook gemaakt voor “Cruella”, dat op 28 mei in de bioscopen en op Disney + verkrijgbaar zal zijn.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.