Mocht je onze vorige artikels gelezen hebben (klik hier, hier en hier), ben je vast al op de hoogte dat Disney plannen heeft voor een volgende Pirates film, maar of het nu met Johnny Depp als Jack Sparrow zou zijn of niet bleef nog altijd een raadsel. Sowieso komt er een 6de Pirates films uit en het lijkt erop dat Disney nu een oplossing heeft.

Nu lijkt volgens bronnen bij Disney het gerucht te ontstaan dat Jack Sparrow, die altijd vertolkt werd door Johnny Depp, buiten de film, zonder het dus in beeld komt, te laten sterven. Ondanks het hierop lijkt dat we Jack Sparrow dan niet meer terug gaan zien, is er toch nog steeds hoop voor de fans.

Kapitein Jack Sparrow kennen we natuurlijk als de grote hoofdrol speler in de Pirates of the Caribbean films en is ook dus de grootste en populairste speler in deze franchise. Echter sinds Johnny Depp, wie Jack Sparrow in de films speelt, zijn smaadzaak in de Britse rechtbanken verloor, is zijn Hollywood toekomst verre van duidelijk, zo heeft bijvoorbeeld concurrent Warner Bros hem ontslag laten nemen als Grindelwald in hun Fantastic Beasts films.

Nochtans als we even kort terug gaan naar een artikel in ‘The HollyWood Reporter’, zei Disney daarin dat het de suggestie van producer Jerry Bruckheimer dat Johnny Depp de rol van Jack Sparrow zou spelen in de volgende Pirates film. Wel werd er tegelijk vermeld dat zelfs zonder de ster het personage Jack Sparrow zal blijven leven in het Pirates of the Caribbean universum, al lijkt dat nu volgens een nieuw rapport misschien niet meer te kloppen.

Volgens de bron ‘We Got This Covered’ die ook al eerder correcte voorspellingen deden zoals bijvoorbeeld de laatste nieuwe film Shang-Chi and the Ten Ringers, zou Jack Sparrow vermoord worden, terwijl men dit niet rechtstreeks in de film zal zien. Toch heeft Disney al iets achter de hand liggen. Verschillende personages in de film zullen naar verluidt in de film onderling vertellen dat hij zijn eigen ondergang heeft vervalst om te ontsnappen aan de laatste premie op zijn hoofd. Opzich is dit slim gezien van Disney, op deze manier kan het toch al beginnen aan de 6de pirates film, en kan het in de toekomst eventueel een deur op een kier zetten om toch weer Johnny Depp te laten terugkeren als Jack Sparrow in bijvoorbeeld een 7de film. 

Hoewel sommige fans van Depp misschien niet bereid zijn om een ​​Pirates-film te zien zonder Captain Jack, kan het introduceren van nieuwe personages en het later mogelijk terugbrengen van hem een ​​goede manier zijn om de franchise opnieuw op te starten en fris te houden.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.