Deze week wist de website Variety exclusief te melden dat Marvel bezig zou zijn aan een spin-off van de WandaVision serie waarin Agatha Harkness de hoofdrol zou nemen. Hoewel de exacte plotdetails nog volledig geheim zijn en er ook nauwelijks details over bekend zijn, zou het wel gaan om een donkere komedie.

Zoals we weten houd Marvel ook altijd goed de lippen dicht over het geven van details en informatie over eventueel aankomende projecten. Zo wensten ook Kathryn Hann die Agatha Harkness speelt en Jac Schaeffer geen commentaar te geven over dit nieuwtje.

WandaVision hoofdschrijver Jac Schaeffer zou de schrijver en uitvoerend producent van het project zijn. Mocht de spin-off doorgaan, dan zou dit het eerste project zijn dat Schaeffer met Marvel heeft opgezet sinds men in mei een algemene deal met hen en 20th Television tekende.

Mocht je het gemist hebben, van januari tot maart kwam de serie WandaVision beschikbaar op Disney+, wat overigens ook de allereerste Marvel live action serie was die exclusief uitgebracht werd voor Disney+. Deze serie werd zo goed bevonden dat deze zelfs 23 emmy nominaties kreeg

In ‘WandaVision’ speelde Kathryn Hahn de rol van Agnes, de nieuwsgierige buurvrouw van Wanda en Vision, voordat werd onthuld dat ze in feite Agatha was, een krachtige heks. In de Marvel-strips en de serie wordt aangetoond dat Agatha de Salem Witch Trials heeft overleefd en meer dan een match is voor Wanda, ook bekend als Scarlet Witch. Toen kijkers haar voor het laatst zagen in de finale van ‘WandaVision’, vangt Wanda Agatha in Westview door haar krachten te gebruiken om haar te dwingen terug te keren naar haar Agnes-personage.

De Spin-off kan overigens alle kanten opgaan. Misschien krijgen we een kijk op hoe Agatha alles beleefde tijdens de serie periode van WandaVision, of misschien zien we juist een vervolg hoe het verder gaat met haar na de finale die we zagen bij WandaVision. Evengoed kan de serie ook terug gaan naar het verleden hoe het allemaal begon voor Agatha. Er zijn enorm veel mogelijkheden en Marvel kennende zullen we ook niet snel voor de definitieve release weten waarover het verhaal zal gaan.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.