Gisteren, op 10 juni 2024 vond de wereldpremière in Hollywood plaats voor de nieuwste film van Pixar, namelijk Inside Out 2. Een vervolg op Inside out. Bij deze wereldpremière was naast het creatieve team, ook de originele stemmen van de personages uit de film aanwezig. Daarnaast waren er ook tal van journalisten en bloggers aanwezig zodat ze hun eerste mening konden geven over deze film. De reacties waren zeer positief, men spreekt zelfs over één van de beste films van Pixar.


Inside Out 2 lijkt wel Pixar’s beste vervolg film te worden

Een vervolgfilm op een eerdere film die al succesvol was is altijd spannend. In 2015 werd Inside Out zeer goed beoordeeld dus het was en is nog steeds spannend afwachten wat het publiek zal vinden van het vervolg bij Inside Out 2. De eerste reacties afkomstig van de wereldpremière beloven in elk geval al enorm veel goeds. Men spreekt hier zelfs als één van de beste vervolgfilms die Pixar al gemaakt heeft. Onder andere de Pixar films van Toy Story en The Incredibles die al goede vervolgfilms hadden zouden hier nog niet zo’n sterk vervolg films gemaakt hebben als Inside Out 2.

Inside Out 2 luidt Pixar terug naar topvorm. Alles, van animatie tot verhaal en de introductie van Anxiety, Envy en Embarrassment, maken dit een van de beste sequels in tijden. Gevuld met veel gelach, veel verborgen knipogen en veel emotie. Dit is geanimeerde perfectie.
– Jazz Tangcay (Senior Artisans Editor bij Variety)

Inside Out 2 is magisch, emotioneel en visueel verbluffend. Ze zijn er echt in geslaagd om het hoge niveau van zijn voorganger te bereiken.
De film heeft een enorm hart en de nieuwe personages geven er de perfecte touch aan. Maya Hawke is een enorm hoogtepunt.

– The Hollywood Handle (Nieuwswebsite over popcultuur en entertainment)

Pixar gooit het uit het park met INSIDE OUT 2 en introduceert opmerkelijke nieuwe personages zoals de herkenbare en multidimensionale Angst, naast Walging en Embarrassment. Deze onvergetelijke filmische ervaring is niet alleen onderhoudend, maar vergroot ook ons ​​zelfbewustzijn en verdiept ons begrip van elkaar. Een must-watch voor iedereen!
– Landon Johnson (Interviewer/podcaster)

Inside Out 2 is behoorlijk fantastisch.
Het bereikte niet dezelfde emotionele diepgang als de eerste, maar is, net als Riley, volwassener en groter geworden. De nieuwe emoties zijn fantastisch, vooral angst. Geweldige gevoelens voor kinderen en ouders om te voelen, allemaal in een boeiend tempo.
Ik vond het geweldig.

– Brandon Davis (Producer van ComicBook.com Marvel-podcast)

Je hoeft je geen zorgen te maken over Inside Out 2. Het Pixar-vervolg benadert het opgroeien op dezelfde grappige, inventieve en aangrijpende manier als de eerste film. Het komt emotioneel niet zo hard aan (geen ‘breng haar naar de maan’-moment), maar het levert op een winnende manier een herkenbare boodschap over.
– Ian Sandwell (Films Editor van Digital Spy)


Wereldpremière in beeld

Bekijk hieronder de foto’s van de wereldpremière van Inside Out 2

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.