Momenteel draait Inside Out 2 in de bioscoopzalen en weet het veel records te breken. Het is lang geleden dat de Pixar films terug zo in de lift zaten. Intussen wist men hiermee al na 10 dagen een omzet via de kassa’s te behalen van meer als 1 miljard dollar. Disneyland Parijs loopt niet achter en zet dus mee in op het succes en de populariteit van Inside Out 2.


Worlds of Pixar

Vreugde (Joy) en Angst (Anxiety) kregen elk een beeld in het Worlds of Pixar gedeelte in het Walt Disney Studios Park. Voorheen waren hier enkele beelden van Toy Story van Andy’s speelgoed collectie hier te vinden, maar deze werden nu weggehaald om plaats te geven aan deze beelden.

De beelden bevinden zich tegenover de ingang van Toy Story Playland waar het grote beeld van Buzz Lightyear staat.

Foto: DisneyPhile.fr

Het is hiermee zeker een goede zet want het zorgt dat Worlds of Pixar meer tot zijn recht komt. Het brengt hierdoor wat meer andere films in de kijker waar nu vooral meer gebaseerd werd rond Toy Story.

Sinds kort zijn ook de meet en greets in Worlds of Pixar al wat gevarieerder en introduceerde men hier Joy & Anger uit Inside Out.

De beelden zijn daarnaast ook omringd met prachtige bloemperkjes en naar alle waarschijnlijkheid zal deze toevoeging ook permanent in dit gedeelte blijven staan. Het kan zelfs zijn dat dit eventueel gaat zorgen dat er later nog van andere Pixar figuren, beelden zullen opduiken in dit gebied.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.