Afgelopen maandag werd er een speciale ceremonie gehouden in Shanghai Disneyland om de heropening van het themapark te vieren na 107 dagen sluiting vanwege de COVID-19-pandemie.

Gezien de aanhoudende bezorgdheid beperkt het park zijn capaciteit tot maar 30 procent. Bezoekers van Shanghai Disneyland moeten tickets online boeken en hun temperatuur laten controleren bij binnenkomst in het park. Ze moeten ook hun lokale gezondheidscodes laten zien en alle bezoekers moeten gezichtsmaskers dragen. Shanghai Disneyland is het eerste Disney Resort dat heropent tussen de zes Disney Park Resorts over de hele wereld.

Andrew Bolstein, Senior Vice President of Operations voor Shanghai Disneyland, zei dat hoewel het park meer dan drie maanden gesloten was, de medewerkers eind februari weer aan het werk gingen ter voorbereiding op de heropening. “Tijdens de sluitingsperiode hadden we een zeer toegewijd team van castmembers. Vanuit de operationele groep en andere gebieden zijn we hier elke dag om het park en het resort te onderhouden, om ervoor te zorgen dat het veilig was en nog steeds op het kwaliteitsniveau van de show en de veiligheidsniveaus die we willen kunnen bieden, ‘zei hij.

Op dit moment hebben bezoekers toegang tot de meeste zaken van het park, waaronder attracties, enkele liveshows, winkels en restaurants. Theatershows worden echter geannuleerd, terwijl de dagelijkse Disney parade aanzienlijk is ingekrompen, met alleen Mickey Mouse en vrienden.

Het Shanghai Disney Resort heeft eind januari de tijdelijke sluiting aangekondigd als reactie op de COVID-19-uitbraak. Begin maart heropende het de aangrenzende Disneytown, Wishing Star Park en Shanghai Disneyland Hotel.

Foto’s

One response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.