Op 30 maart had je het misschien al zien verschijnen op het officiële DisneyParks account op TikTok dat Moon Knight klaar was om zich richting een Disney Park te begeven. Op die datum ging de release op Disney+ van start voor de nieuwe serie Moon Knight.

Diezelfde avond verscheen Moon Knight in Disneyland Californië in de Avengers Campus. En gasten waren dan ook al snel door het dolle heen met deze plotse verschijning. Het ging al heel snel en vlotjes rond op sociale media.

Ondanks de gasten uit hun dak gingen bij het verschijnen van dit character, was men toch ook wel tegelijk teleurgesteld dat het enkel maar om enkele keren een verschijning ging en er niet echt interactie plaats vond.

Natuurlijk kan het goed zijn dat deze in de toekomst mee een meet en greet krijgt in de Avengers Campus. Vaker verschenen er al enkele personages vlak na hun release in de Avengers Campus waarna al snel interactie volgde. Wie weet zien we hem dit jaar ook wel in Disneyland Parijs verschijnen wanneer de Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park deze zomer opent.

Foto van Instagram: magic.through.a.lens

 

Foto van Instagram: magic.through.a.lens

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.