Nog enkele dagen en het is zover, dan kunnen we eindelijk van de langverwachte film Jungle Cruise genieten die op 30 juli in de bioscopen of tegen een premium prijs beschikbaar zal zijn op Disney+
De film moest vorig jaar al uitgebracht zijn maar door corona werd deze film met een jaar verlaat. En eindelijk is het dan zover, vandaag vond alvast de première van de film Jungle Cruise plaats. Een film waarvan men verwacht dat deze even succesvol zal worden als de Pirates of the Caribbean franchise en we dus waarschijnlijk nog meer films van gaan mogen verwachten.

Jungle Cruise is net als Pirates of the Caribbean gebaseerd op een attractie die je in verschillende Disney Parken terug vind. De premiere vond dus dan ook plaats in het Disneyland Resort aan de Jungle Cruise attractie, de allereerste ooit die gebouwd werd in een Disney Park. Later volgde deze attractie ook nog in Walt Disney World, Tokyo Disneyland en Hong Kong Disneyland. Disneyland Parijs en Shanghai Disneyland zijn hierdoor de enigste twee Disney Parken ter wereld die deze attractie niet aanbieden aan hun gasten.

En dan nu.. Lichten, Camera eeeeeeeeeeeeennnnnn… Actie!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.