Disney heeft vandaag nieuwe beelden gepubliceerd van Audio-Animatronics van personages die te zien zullen zijn in de nieuwe attractie Tiana’s Bayou Adventure, dat deze zomer wordt geopend in Magic Kingdom (Walt Disney World) en later dit jaar in Disneyland Park (Disneyland Californië). Tiana’s Bayou Adventure is een upgrade van de voormalige attractie Splash Mountain.

Audio Animatronics

In totaal zullen er 17 personage Audio Animatronics in de attractie geplaatst worden. Op onderstaande foto’s valt onder andere Prins Ralphie te zien, het jongere broertje van Prins Naveen. Hij voegt zich mee toe aan de band en neemt plaats achter de drums.

Ondanks we nog niet alle Audio Animatronics via foto’s en video’s te zien krijgen, krijgen we toch al wel een beeld van verschillende Audio Animatronics zoals Tiana, Mama Odie, Louis, Charlotte La Bouff en Prins Ralphie. Van Tiana zijn er zelfs meerdere Audio Animatronics te zien.

Tiana’s Bayou Adventure

Gasten zullen meegevoerd worden in de wereld van prinses Tiana als de langverwachte attractie, Tiana’s Bayou Adventure, in de zomer van 2024 wordt geopend. Deze meeslepende ervaring speelt zich af te midden van de betoverende achtergrond van New Orleans en belooft bezoekers mee te nemen naar het hart van de geliefde Disney-film ‘The Princess and the Frog’.

In deze attractie die de legendarische Splash Mountain vervangt, beginnen gasten samen met prinses Tiana zelf aan een spannende reis door het levendige bayou.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.