Deze week heropende Hong Kong Disneyland opnieuw zijn deuren. Hiermee is het na Shanghai Disneyland het 2de Disney Parks Resort dat opnieuw zijn deuren opent nadat het coronavirus wereldwijd zorgde dat alle parken tijdelijk gesloten werden.

Ondanks Hong Kong Disneyland nu opnieuw zijn deuren geopend heeft is het toch nog allemaal een beetje anders. Er is namelijk nog steeds geen vaccin voor het coronavirus dus blijft afstand bewaren van elkaar en een mondmasker dragen nog steeds een prioriteit.

Hierdoor kunnen bepaalde zaken niet door, zoals bijvoorbeeld de meet en greets die wij in hun huidige vorm kennen. Hong Kong Disneyland is echter creatief bezig geweest voor leuke oplossingen zodat meet en greets op een nieuwe en tegelijk correcte manier om afstand te bewaren uitgevoerd kan worden om de gasten geen hinder te laten ondervinden en de magie volledig te kunnen beleven.

Disney personages ontmoeten en begroeten zijn één van die activiteiten waar gasten zo van genieten, maar omdat we niet dichtbij kunnen komen voor een knuffel en een foto, biedt Disneyland Hong Kong nieuwe mogelijkheden voor zijn gasten om onze favoriete Disney personages te zien. Shanghai Disneyland heeft ook iets soortgelijks gedaan, zodat we die geliefde lachende gezichten nog steeds kunnen zien.

Dankzij “Disney Magical Kingdom Blog” kunnen we een glimp opvangen van Hong Kong Disneyland hoe daar de personages nu begroetingen doen, die een hint geven over wat we volgende maand in Walt Disney World Resort en Disneyland Resort en later ook in Tokyo Disneyland en ons eigen Disneyland Parijs kunnen verwachten.

Mickey & vrienden aan het Main Street Station

Mickey & Vrienden in Disney attracties zoals hier Dumbo’s Flying Elephant

Ontmoeting met personnages uit de film Frozen (2)

Disney Personages mini parade

Dankzij deze ervaringen is het misschien voor bepaalde gasten nog magischer dan de gewoonlijke meet en greets waar je een foto neemt en een knuffel geeft. Hong Kong Disneyland creëert op deze manier extra magie voor zijn gasten in deze lastige tijden.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.