Terwijl Disneyland Parijs gesloten is gaan de werkzaamheden flink door in het Walt Disney Studios Park waar in 2022 een gloednieuw gebied zal openen, namelijk ‘Avengers Campus’, gebaseerd op de superhelden van Marvel. Oorspronkelijk zou het gebied dit jaar al moeten geopend zijn, maar door de corona maatregelen en de zware lockdowns in 2020 is deze met een jaar uitgesteld. Ook wanneer het Marvel themagebied in 2022 open gaat word er nog verder gewerkt aan het themaland waar later ook nog een Marvel stuntshow zal openen. 

Het Marvel themagebied ‘Avengers Campus’ is één van de grote uitbreidingsplannen van het Walt Disney Studios Park de komende jaren. Naast het Marvel themagebied zullen de jaren erna ook gewerkt worden aan een Frozen Themaland, een Star Wars themaland, een groot meer waar later ook een avondshow op zal plaatsvinden en er is ook sprake van een Toy Story attractie aan Toy Story Playland, maar over het laatste bestaat nog zeer veel onduidelijkheid.

De werken schieten de laatste maanden echter flink op. Steeds meer en meer zijn er tekens te zien over hoe het uiteindelijke nieuwe Marvel themaland er komt uit te zien.

Dankzij DLRPReport kunnen we jullie een kijkje nemen hoe de werkzaamheden evolueren in het Walt Disney Studios Park.

De Iron Man Coaster

Hieronder zie je hoe de vorderingen gaan aan het stuk gebied/attractie waar de Iron Man Coaster zal komen, hier bevond eerder de Rock ‘N Roller Coaster zich. De baan blijft volledig hetzelfde, terwijl het thema, de buitekant en coaster volledig vernieuwd worden in thema van Iron Man. Boven deze tekst zie je de concept foto hoe het moet worden. De linkerkant op de concept foto valt al wel duidelijk op, bij onderstaande foto’s hoe de werken verlopen.

De Spider Man Attractie

Hieronder tonen we je de beelden hoe ver de vorderingen al staan van de Spider Man attractie. Dit word een gloednieuwe attractie. Deze komt op de plaats van Armageddon – Les Effets Speciaux, deze voormalige attractie werd met de grond gelijk gemaakt om hier een gloednieuwe attractie op te zetten, dat waarschijnlijk ook tegelijk de meest begeerde attractie van het Walt Disney Studios Park zal worden. Voor zover de weten staan de werken voor deze attractie al het verst in het Marvel Themaland. Op de concept foto zie je rechts hoe de attractie er van buiten af zou moeten uitzien.

Pym Test Kitchen

Ook de werken aan het Marvel restaurant zijn vol op bezig. Net zoals Ant-Man en The Wasp gebruiken ze “Pym Particles” om zo ongeveer alles te laten groeien en krimpen,Pym Technologies gebruikt de nieuwste innovaties om voedsel in dit eetcafe te laten groeien en krimpen. In onderstaande plaatjes van DLPReport zie je hoe de werken staan, ook Disney zelf zoals foto hieronder deelt een beeld van een testmuur hoe het thema van het gebouw er komt uit te zien.

Lees ook: Alle informatie en weetjes over de uitbreidingsplannen van het Walt Disney Studios Park
Lees ook: Alle informatie en weetjes over het nieuwe Marvel Themaland en zijn attracties

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.