Spider Man is absoluut een begrip als we denken aan Marvel superhelden. Of het nu is bij het lezen van de Marvel Comics van Stan Lee, de films die uitkwamen in de jaren van 2000 of sinds Tom Holland de rol als Spiderman op zich nam. Peter Parker heeft geholpen om veel levens vorm te geven.

De rechten op het Spider-Man-personage zijn op zich al best ingewikkeld, aangezien Sony Pictures de rechten bezit op het iconische Marvel personage. Door een deal met The Walt Disney Company, die sinds 2009 eigenaar is van Marvel Studios, is de Tom Holland versie van het stripboekpersonage echter in meerdere Marvel Cinematic Universe-films verschenen.

Tot op heden is Tom Holland verschenen in Captain America: Civil War (2016), Spider-Man: Homecoming (2017), Avengers: Infinity War (2018), Avengers: Endgame (2019), Spider-Man: Far From Home (2019) , en het titelloze vervolg, momenteel bekend als simpelweg Spider-Man 3 (2021).

Maar stel je nu eens voor dat Spider Man nooit tot Marvel behoort zou hebben, en Spiderman bedacht zou zijn door Pixar, hoe zou dit er dan uitgezien hebben? Op Twitter deelde Hassan Hamid onlangs ongelooflijke fanart van Julen Urrutia, waarin Spider Man te zien is die opnieuw is uitgevonden als een geanimeerd personage in Pixar-stijl.

Deze artwork creaties zijn geweldig, met Spider-Man die door de straten van New York City zoemt, in de spiegel kijkt in een rommelig appartement, compleet met een lief detail, een foto van hem (als Peter natuurlijk) met oom Ben en starend rechtstreeks in de camera met de kenmerkende look van Pixar, inclusief extra grote ogen en oren.

Kortom.. We love it!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.