Het is dan misschien nog even wachten op Guardians of the Galaxy Vol.3 welke op 5 mei 2023 in de bioscoop zal draaien, maar intussen heeft James Gunn, de regisseur van de film dat men begonnen is aan de cruciale stap van het storyboarden van Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Ondanks James Gunn met verschillende projecten bezig is, blijft hij ook iemand die actief is op social media en af en toe ook graag updates meegeeft aan de fans. Zo reageerde hij deze week op een tweet van iemand waarin hij meegaf dat hij momenteel vol op aan het storyboarden is voor deze film, ook wel een vervelende taak dus. Het gaat om het creëren van de visuele representatie van het geheel van een film, shot voor shot.

https://twitter.com/JamesGunn/status/1401990021612142592

Naast dit wetende heeft Dave Bautista onlangs gedeeld dat Guardians 3 zijn laatste optreden als Drax the Destroyer zal zijn, daarbij verwijzend naar de moeilijkheid om de imposante lichaamsbouw van Drax bij te houden. Bautista zal ook verschijnen als Drax in het aankomende Thor- vervolg, Thor: Love and Thunder welke in 2022 zal verschijnen.

De kerncast van Guardians is tot nu toe verschenen in Guardians of the Galaxy, uitgebracht in 2014 en het vervolg Guardians of the Galaxy Vol. 2 welke in 2017 uitkwam, evenals een deel van de gigantische Marvel Cinematic Universe-ensembles van Avengers: Infinity War, uitgebracht in 2018 en Avengers: Endgame uitgebracht in 2019.

Tot slot heeft regisseur James Gunn ook verklaard dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 zijn laatste project zal zijn in deze franchise.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.