Onlangs vond de Toy Fair 2020 plaats, dit is een grote beurs waarin verschillende grote producten en bedrijven hun spellen voorstellen voor 2020.
Zo berichte we jullie afgelopen week al dat er een animatronic van Baby Yoda op de markt komt dat zal uitgebracht worden door Hasbro (Klik hier).

Niet alleen dit was interessant nieuws voor Disney fans, er waren nog veel meer leuke nieuwigheden. Zo ook voor de Hocus Pocus fans.
Er komt een gloednieuw Hocus Pocus-bordspel uit, dit zou net voor de Halloween periode uitgebracht worden. Dat betekent dat je het Hocus Pocus-spel met je vrienden kunt spelen terwijl je naar de Sanderson Sisters op televisie kijkt. (Dubbel zoveel plezier!)

Twee tot zes spelers (vanaf 8 jaar) zullen samenwerken om de Sanderson-heksen te stoppen voordat ze een slecht drankje kunnen maken. De nieuwe game bevat prachtige fantasie-illustraties van de Sanderson-zussen en andere personages uit de film, een houten Binx-token en spreuken, aanhalingstekens en drankjes die rechtstreeks uit de film zijn genomen.

Momenteel staat de release van dit bordspel op eind augustus 2020.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.