Vanaf vandaag komt Star Wars: The Rise of Skywalker officieel in de bioscoop, maar dat is niet de enige film die Disney voor de feestdagen naar de kassa haalt.

Spies in Disguise is een animatiefilm van Blue Sky Studios, die Disney nu ook op zijn naam heeft staan dankzij de acquisitie van de 20th Century Fox, en degene die de stemmen inspreken zijn zeker ook geen onbekende. Zowel Will Smith als Tom Holland lenen beiden hun stem aan de hoofdrollen in de film Spies in Disguise.

Vóór de release van deze nieuwe film nam Will Smith deze video op voor zijn Youtube kanaal waar hij een video van zichzelf plaatste naast Tom Holland die probeerde een escape room op te lossen. En wat dit nog beter maakt, is het feit dat dit de eerste keer was dat Will Smith en Tom Holland elkaar ontmoetten, hoewel ze al twee jaar aan de film werken.

“Onze karakters hebben allemaal deze spectaculaire chemie,” zei Smith in de video. “En letterlijk is dit de eerste keer dat we elkaar ooit hebben ontmoet … We hadden letterlijk geen sessie samen.”
“Ik heb het gevoel dat ik je al heb ontmoet omdat ik ben opgegroeid met het kijken naar je films,” zei Tom Holland.

Dat er direct een klik tussen beide zit is duidelijk. Het zit direct goed tussen Will Smith en Tom Holland.
Uiteraard zit onderstaande video dan ook vol hilarische momenten.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=DqCNuTOrAwY[/embedyt]

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.