In 2014 mochten we kennis maken in het Marvel Cinematic Universe met de Guardians Of The Galaxy. We zijn gewoon dat verschillende personages een plaatsje hebben in Marvel fans hun hart, maar Groot is toch degene die bij de meeste in het hart zit. Grappig, lief, geweldig en schattig!
Het maakt niet uit of hij ‘groot’, een puber of een baby groot in een bloempot is, in elke fase weet hij een glimlach op de mensen hun gezicht te toveren.

Welnu groot nieuws voor de Marvel fans die maar beter hun hart vasthouden. Groot zal ook echt tot leven gebracht worden!
Walt Disney Imagineers werken eraan om fans een levensgrote, vrijlopende robot Groot te geven! Zijn ontwerp en actualisatie werden gedaan onder wat door Disney werd genoemd, “Project Kiwi”. Disney deelde voor het eerst een voorproefje van de wandelende Groot tijdens een persevenement eerder deze maand. Helaas mochten er tijdens het evenement geen foto’s en video’s gemaakt worden waardoor we eerder nog geen beelden te zien kregen.

Walt Disney Imagineering Research and Development werkt al enkele jaren aan “Project Kiwi”. TechCrunch sprak met R&D Imagineer Principal Scott LaValley, die de leiding heeft over “Project Kiwi.” Hij gaf meer details over waar Imagineers aan hebben gewerkt en wat ze hopen te brengen aan Disney fans.

LaValley zei:
“Project KIWI begon ongeveer drie jaar geleden om erachter te komen hoe we onze kleinere personages op authentieke wijze op hun werkelijke schaal tot leven kunnen brengen. Het is een opwindende tijd voor tweevoetige robotica en met een ongelooflijk team en onze combinatie van technologie, kunstenaarschap en magie, brengen we personages tot leven die nergens anders hadden kunnen gebeuren dan in Disney. “

Met dit nieuw mijlpaal kan Disney personages tot leven brengen en laten rondlopen in de Disney Parken. Met de komst van een Avengers Campus in verschillende Disney Parken waaronder volgend jaar dit themaland opent in Disneyland Parijs kan men op deze manier nog meer magie creëren door deze te laten rondlopen door het themaland met bijhorende interactie.

Disney heeft altijd een voortrekkersrol gespeeld op het gebied van technologie als het gaat om het tot leven brengen van personages. Door hun animatronics hebben gasten in Disney-themaparken over de hele wereld personages kunnen zien zoals bijvoorbeeld de piraten in de Pirates Of The Caribbean attractie of de spoken in Phantom Manor.

De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos als het gaat om deze ongelooflijke nieuwe technologie die wordt ontwikkeld door Walt Disney Imagineers. Bekijk de video van de kleine Groot hieronder om te zien hoe ze deze nieuwe, vrijlopende personage-technologie ontwikkelen!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.